Wat moet de club doen?

Schilderen, Potloden, Verf, Pennen

Wat probeert de club te doen?

We proberen een breed scala aan muziekstijlen te bestrijken om voor elk wat wils te bieden. We spelen veel live muziek en ook opnames. We willen de belangrijke rol van kunst in cultuur en samenleving, in alle vormen van kunst en kunstkritiek, onder de aandacht brengen. We zijn ervan overtuigd dat kunst en muziek deel uitmaken van ieders leven.

Het gaat er niet om de populaire smaak aan te vullen, maar om een ​​mainstream te creëren die niet zal verdwijnen, zelfs als de huidige trends zullen verdwijnen.

Hoe zie jij de huidige Rotterdamse scene?

De huidige clubscene verbetert. Misschien zijn sommige mensen nog niet klaar om verslag te doen van wat er in het verleden is gebeurd. Het is leuk om terug te kijken en te zien wat voor soort invloed belangrijk was in een tijd waarin de scene zo snel verscheen en groeide. Wat ons betreft volgen we dezelfde lijn. We presenteren verschillende stijlen en mixen deze stijlen vaak door elkaar. Daarnaast kun je rekening houden met de invloed van verschillende landen, zoals het Ekspiegel-Stadheter-Buero-systeem [Ekspiegel-Stadgeons-Buero uit Duitsland om het Duitse geluid open te breken]. Ook is het onmogelijk om te zien wat er in de nabije toekomst zal gebeuren. Niemand weet echt wat er weer gaat gebeuren in de winkels.

Je hebt opnieuw samengewerkt met Fred Green. Zie jij dit als een mogelijkheid?

We bespreken altijd de mogelijkheden. Ik geloof dat het perfect mogelijk is om met Fred samen te spelen. Dit is een belangrijke vraag, want de laatste keer dat we samen speelden was geweldig. We hebben een leuke tijd gehad en ik weet zeker dat veel mensen zich dit zullen herinneren. Het is misschien leuk om weer met hem te spelen. Wellicht zien we elkaar nog eens op een andere locatie.

Daarnaast heb je weer een opnamesessie gehad met Tony Rabalao. Hoe was dat?

struikelblok Nederlanders zijn geweldig om met Tony samen te werken. Hier is een tip voor jou: Tony is geweldig om mee te werken, maar hij is niet traag. Als je een opnamesessie met Tony wilt hebben en hij daagt je uit voor tijd, zeg hem dat dan. Tony heeft graag zijn eigen tijd en niet de jouwe.

Nogmaals, als je deel wilt uitmaken van de Rotterdamse nachtclubscene en de club wilt helpen overleven, is er veel te doen. Lees erover in ons volgende artikel…