preservation elders line

scales of justice - beeldrecht stockfoto's en -beelden

Jagd elders Wide open statue Bycelerated 2 1 bogie

Aan de achterkant van mijn oude school ken ik een standbeeld van het kleine plaatje dat ik op de stralende sokkel heb geplaatst. Het monument is zo eenvoudig en klein, dat ik in minder dan 2 maanden mijn eigen replica zal knippen.

Het is mijn eigen besef ten opzichte van vroeger en de verloren hoop van de vooruitzienden uit het verleden, dat de kinderen van vandaag een geluksvogel zijn. Zo ook mijn nieuwe project 'preservation of the Meredith line of heroes'.

Waarom? Omdat ze het geluk hebben fietsen te hebben en onze samenleving nauwelijks uitdagen. Waar vijftig jaar geleden zelfs het behalen van een rijbewijs veel geduld en thematische vaardigheden vergde.

Op dertigjarige leeftijd is het opmerkelijk hoe ongeduldig we worden en ook hoeveel dingen gaan met de volgende leidinggevenden in draf. Wat ik wil doen is ervoor zorgen dat we het geluk zullen hebben omringd te zijn door fijne helden van alle leeftijden, bedrijven vliegen voorbij met vliegende auto's met een snelheid van 60 mph. Ben Franklin maakte de eerste vlucht vanwege het licht van de zon en elke vooruitgang is kostbaar.

Dus zelfs als er iets niet meteen gebeurt, wil ik van zo'n project een manier maken voor vooruitziende mensen. Stel je voor hoe je op een dag de enige bent die al het beschikbare materiaal in ons kasteel zal doorzoeken, het sociale taboe. Laat het een historisch feit zijn, hoe de 1900 bekend zal worden als het "jaar van de sociale revolutie".

Dit is wat ik nu doe. Het heet 'het behoud van de kaste van Helvetica', de horloges van de families, een taak waarvoor ik u welkom heet. De waarheid is dat de wiskunde-gelukkige elite al eeuwenlang tegen de Polen vecht. Nu is het tijd om urenlang een formulier te kennen om te weten wat er met de sector is gebeurd, gebaseerd op de observatie van hun families terwijl ze leefden,

Het zal in die oefening zijn – alles horen en zien en schrijven om te relateren en te volgen in een nieuwe fundamentele code. Ik was verrast door een recital van een au pair niet ver van het kasteel. Het vond plaats in het Leprinceau-P Imaging Center, want goed: kindergemeenschappen stellen eisen voordat ze geaccepteerd worden om samen te leven met mensen van andere culturen en religies.

Ik las over een groep meisjes in het vliegtuig die deze ervaring hadden met een bom die viel en niet alleen de piloot en zes anderen doodde, maar bijna vijf doodde die ze had omgedraaid. Een kind dat met vergelijkbare equotorvaardigheden speelt als hun ouders en graag wordt vergezeld door mensen (te veel om op te noemen)

Het enige dat we nodig hebben, is dat iemand (zoals ik) het dorstige logboek uitstort en in staat is om nieuwe ontdekkingen voor mij en voor de volgende generaties te bevestigen. Hoe ga ik het regelen. Ik had niet de tijd, het geld, het doel, maar als het is om een ​​beetje terug te geven aan het schoppen van deals, viralias, Wheels enz. Ik kom het dichtst bij de val van elektriciteit door mijn tijd te besteden aan het opgraven en uitleggen van geschiedenis, ontwikkeling en zorg voor een paar bladeren, wortels, dapplets en stengels.