Massage Therapie

Thai Massage Den Bosch

Ik begon met thaise massage als een manier om spanning te verlichten en te ontstressen. Mijn moeder was avondverpleegster in het verpleeghuis en op de prille leeftijd van drie jaar kreeg ze zware reuma, wat leidde tot grote zenuwschade en tot het ontstaan van Hofstra turf. Ik werd me bewust van veel warmte en afhankelijkheid in het lichaam. Op 11-jarige leeftijd begon ik met een thaise massageopleiding bij een acupuncturist tijdens een zomerkamp. Aan het eind van de jaren ’80 begon massagetherapie op te duiken in reguliere verzekeringsmaatschappijen en instellingen voor gezondheidszorg. De werkgelegenheid voor massagetherapeuten in ziekenhuizen en andere instellingen voor gezondheidszorg is toegenomen en is in het hele land relatief stabiel gebleven.

Massagetherapie is ook beschikbaar voor het grote publiek. Ik beveel thaise massagetherapie op de werkplek aan vanwege de intermenselijke aspecten om stress te verminderen en slapeloosheid te verlichten. MedischPszIV. patenteert farmaceutische producten waaronder 65% van de cliënten en afgestudeerden van massagetherapeuten een therapie volgen waarbij massage als belangrijkste of secundaire therapeutische component wordt gebruikt bij één of meer van de volgende: rugpijn, nekpijn, migraine, prikkelbaar darmsyndroom en astma (7). Massagetherapeuten maken soms integraal deel uit van een gezondheidszorgteam en tegenwoordig maken medisch consulenten massagetherapie deel uit van hun praktijk.

Massagetherapie is echt een hoeksteen van het welzijn, zowel fysiek als psychologisch. Massage wordt gegeven als een manier om slechte gezondheid en medicatie in evenwicht te brengen en heeft een sterke correlatie aangetoond met verbeteringen in cognitieve functie en met minder artritis. Het is bewezen dat massagetherapie de spieromvang en het evenwicht verbetert, en therapeutische massage vermindert pijn en ook angst en depressie. Massage verbetert de mobiliteit en vermindert gewrichtspijn. Massagetherapie komt het algehele welzijn en het zelfvertrouwen van de patiënt ten goede. Massage werkt sneller dan een grote bay bother en biedt massage als een middel van sedatie of als een aanvulling in ziekenhuisklinieken. Massage stelt patiënten in staat hun gemoedstoestand aan te passen en vermindert ook het ongemak dat vaak gepaard gaat met de vermindering van gewrichts- en spierspanning bij therapeutische massage

Elke massage is van u en u alleen. Een eerlijke, volledige, geldige verklaring dat u in staat en bereid bent om massage te geven om de pijn te verlichten en de spanning te verminderen die u ervaart. Dit is de positieve pay-off voor het nemen van tijd en geld en het bezoeken van een non-profit of onafhankelijke massagetherapie kliniek.

Dit artikel mag worden herdrukt voor gebruik in een artikel of e-zine op voorwaarde dat u contact opneemt met dealership@re ts.comen de door u geschreven vergelijking vermeldt.

Deze stappen zijn belangrijk om van een gezonder en minder stressvol leven te genieten. Massage is een investering van tijd en geld die weinig oplevert, behalve dat het je ervaring van welzijn in lichaam, geest en ziel verhoogt.