Massage Therapie

Massage producten

Massage Therapie:

Massagetherapie is een beroep in de gezondheidszorg dat mensen helpt bij het ontwikkelen en onderhouden van gezonde sociale relaties. Door vakkundige en persoonlijke aanraking vergroot de massagetherapeut uw bewegingsbereik, versterkt hij uw spierstelsel, verkwikt hij uw lichaam bij het overwinnen van pijn en brengt hij een groter gevoel van ontspanning.

In de Verenigde Staten is massagetherapie de enige alternatieve behandeling met het grootste aantal deelnemers. Zij biedt een immense stimulans naast ontspanning, een resultaat dat zowel lichamelijk als geestelijk is. De behandeling romantiseert Andeutische aanraking, een behandeling die fysiologie en psychologie combineert. Massagetherapeuten zijn opgeleid om zowel druk als zuigkracht uit te oefenen om de meest ontspannen en therapeutische resultaten te bereiken.

Wat heeft massage gemeen met acupunctuur? Acupunctuur is een oud Chinees geneeskundig systeem dat gebruik maakt van naalden om energiepunten in het lichaam te penetreren. Acupunctuur kan traditioneel of modern zijn, afhankelijk van de praktijk en de beoefenaar. In de Verenigde Staten is de oude kunst van de acupunctuur gebaseerd op de traditionele ervaring van het opslaan van energie. Massage bootst deze ervaring eenvoudig na.

Massage Therapie:

Massagetherapie, een vorm van kinesiologie, is een beroep in de gezondheidszorg dat gespecialiseerd is in het herstel en de bevordering van de spierstructuur van het lichaam, evenals van de geest en de ziel.

In de Verenigde Staten is massagetherapie het op een na meest voorkomende beroep in de gezondheidszorg met een vergunning. Dit blijkt uit een rapport, waarin massagetherapeuten als vijfde op de beroepenlijst worden geplaatst. Uit dit onderzoek blijkt echter ook dat er een alarmerend aantal massagetherapeuten is dat geen vergunning heeft en actief is. Het beroep van massagetherapeut, dat een belangrijke bijdrage levert aan pijn, vermoeidheid en stress, is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van de gezondheidszorg. De meeste mensen zijn zich al zeer bewust van massage, en daarom besluiten velen massages te ontvangen van erkende massagetherapeuten.

Wat doet een massagetherapeut? De meeste massagetherapeuten gaan noodgedwongen naar school om een specifieke vorm van deze therapie te leren. Na het behalen van het diploma werkt de therapeut onder een gediplomeerd therapeut, doet ervaring op, legt stichtingen aan en leidt op tot therapeut in een kinderdagverblijf of bejaardengemeenschap waar vaak opgeleide massagetherapeuten werken.

Massage Therapeuten:

Massage Therapeuten zijn er in verschillende bezittingen, waaronder;

1. De meeste therapeuten hebben een vergunning en zijn gereguleerd;

2. Zij moeten stichtingen zijn of geregistreerd;

3. Zij moeten diverse cursussen voor permanente educatie volgen;

4. Moet al jaren oefenen.

Massage Therapeut Worden

De meest gebruikelijke manier om dit beroep in te voeren is het zoeken naar een geaccrediteerde massagetherapie school. Deze scholen worden meestal online bestudeerd en zijn op eigen tempo. Na de inschrijving moeten de studenten zich opwerken tot ze een licentie hebben en verzekerd zijn.

Deze scholen hebben Return-To-School vergunningen. Hierdoor kunnen de therapeuten in elke kliniek werken waar zij oorspronkelijk zijn afgestudeerd.

Massagetherapeuten in New York mogen hun beroep uitoefenen tegen de tijd dat ze hun eenenzeventigste jaar bereiken. Zij kunnen ook uit hun klinieken worden geschorst als zij ongeschikt worden geacht. Als rekening wordt gehouden met schorsing en epilepsie, mogen deze therapeuten niet langer dan acht jaar praktiseren.

Als een massagetherapeut aan alle voorwaarden voldoet, komt hij in aanmerking om gediplomeerd massagetherapeut te worden.

Honderden massagetherapeuten uit het hele land proberen een gediplomeerd massagetherapeut te worden. Elke dag proberen honderden studenten te voldoen aan alle eisen om massagetherapeut te worden. Met zo’n enorm aantal studenten kan het moeilijk zijn om te bepalen welke studenten aan welke normen voldoen.

Ervoor zorgen dat u uw onderzoek doet bij het zoeken naar certificering als massagetherapeut is een belangrijk onderdeel van het krijgen van een baan als massagetherapeut. Deze normen helpen je niet alleen om je te onderscheiden van de rest, maar ook om ervoor te zorgen dat je meegaat met de veranderende trends in massagetherapie.

Bezoek een geaccrediteerde school;

Volg de juiste lessen om de anatomie, de methode en de mentaliteit voor het werk te leren;

Oefen en geef les aan uw bespotte sessies;

o Deelnemen aan workshops en seminars zoals bepaald door het nationale bestuur;

o Regelmatig om de zoveel jaar uw opleiding bijspijkeren om uw licentie up to date te houden.

o Geef elk jaar twee of drie jaar bijscholing om uw vaardigheden actueel te houden;

o Hebben een praktische kennis van de culinaire kunsten;

o Bereid zijn om te trainen en les te geven in een massagetherapie school;

o Bereid zijn om periodieke passen te doen om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft;

o Het is een baan als elke andere die fysieke arbeid vereist; u hoeft uw therapie niet stop te zetten alleen omdat uw baas u dat vraagt, maar u moet wel regelmatig worden bijgepraat over het onderwerp;

o Wees punctueel en volg de regels op wanneer je antwoordt voor je werkgevers;

o Correct documenteren van alle lessen, trainingen en activiteiten;