Hoe maak je een goede video?

Videoproductie

Als u ooit een video hebt geproduceerd, weet u waarschijnlijk hoe moeilijk het is om de perfecte Videoproductie te maken. Er zijn zoveel factoren die een rol spelen bij het maken van een goede video – budget, doelgroep, toon, enz. Het resultaat is dat de meeste video’s niet aan de verwachtingen van het publiek voldoen en eindigen als de zoveelste inspiratieloze slideshow. In deze cursus leert u hoe u van begin tot eind kwaliteitsvideo’s kunt maken door gebruik te maken van de kracht van uw verbeelding en positieve psychologie. Je leert hoe creativiteit elk obstakel kan overwinnen en je kan helpen om je spreek- of marketingcarrière naar een hoger niveau te tillen. In deze cursus leer je alles van camera-instellingen en editing software tot het schrijven van scripts en stemacteren. Je verkent verschillende soorten content, waaronder memes, infographics, cartoons en meer. Je leert ook over storytelling en ontdekt waarom het zo belangrijk is om je video-inhoud op te nemen. Aan het einde van deze cursus beschik je over alle vaardigheden die je nodig hebt om video’s te maken die resultaat opleveren!

Wat is positieve psychologie?

Positieve psychologie is een begrip in de marketingwereld. Onze films worden vaak over positieve psychologie gereconstrueerd. Dit komt doordat het begrip in ons oorspronkelijke lid van ‘soul’ veranderde. De positieve opvatting is dat de mens een ‘ziel’ heeft. Dit ‘soul’ is ontwikkeld door het leven in het huidige klimaat en het verband tussen die eigenschap en het karakter van een mens en hoe ze elkaar profiteren. In andere woorden, als jij een mens wilt worden, dan moet je die mensen kunnen gebruiken die jij eerlijk willen vinden. Zoek niet naar een meet en meet kinderen, hoe je ze kunt uitleaden tot een hoger gehalveerd karakter. Probeer het maar eens anders.

Hoe ziet een succesvolle video eruit?

 • Een succesvolle video is een video die:
 • De aandacht van het publiek trekt
 • Anticipatie opbouwt
 • Het publiek erbij betrekt
 • Het product erbij betrekt
 • Kijkbaar is
 • En, het allerbelangrijkste, positief is!

De 5 essentiële elementen van een video

 • Een video moet:
 • Een begin hebben
 • Een midden hebben
 • Een einde hebben
 • Bekijkbaar zijn
 • En, het allerbelangrijkste, positief zijn!

De meest winstgevende marketing tactiek aller tijden

De beste manier om geld te verdienen is door inhoud te maken waar mensen naar willen kijken. Bij het maken van een video, kunt u gebruik maken van reeds bestaande afbeeldingen, video’s en citaten of aangepaste inhoud maken die mensen nog nooit eerder hebben gezien. U kunt deze aangepaste inhoud gebruiken om eindeloze variaties op een thema te maken. Dit is vooral handig voor bedrijven die veel video’s produceren – zoals MLM-bedrijven. Door bestaand materiaal te recyclen, kunt u nieuwe en boeiende inhoud maken tegen een betaalbare prijs. U kunt dit soort content gebruiken in uw videomarketingcampagnes, inclusief uw trainingsvideo’s, verkooppresentaties en meer.

Wees niet bang om feedback te vragen

Vragen om feedback is super belangrijk in videomarketing. Je kunt vragen om eerlijke beoordelingen of om opbouwende kritiek. Beide helpen je te verbeteren als marketeer. Nogmaals, dit is super belangrijk – vooral als u van plan bent om deze inhoud te gebruiken in uw marketingcampagnes. Je kunt deze feedback op twee manieren gebruiken. Je kunt het verwerken in je volgende video en het gebruiken als motivatie om een betere presentator te worden. U kunt uw video’s ook delen op sociale media en om feedback vragen van uw publiek.

Conclusie

De kracht van video ligt in zijn vermogen om de aandacht van het publiek te trekken, anticipatie op te bouwen en bij de kijker het verlangen op te wekken om meer te kijken. Het is een geweldige manier om de naamsbekendheid te vergroten, de verkoop te stimuleren en u te helpen uw bedrijf te laten groeien. Dus, als het gaat om het maken van een video, moet u: – Een begin hebben – Een midden hebben – Een einde hebben – Kijkbaar zijn – En, het belangrijkste, positief zijn!