Hoe kies je de juiste nagellak

Pedicure Monster

Iemand krijgt een pedicure wanneer hij of zij naar een schoonheidssalon of spa gaat. In tegenstelling tot een kuurbehandeling, die een beperkt aantal behandelingen heeft die elk door een andere persoon worden toegepast, wordt een pedicure door iedereen bekeken. De doelklant is degene met de meest gevoelige huid. Als u moeite hebt om uw voeten schoon en in goede conditie te houden, is een pedicure de juiste oplossing. schadelijke bacteriën kunnen groeien als niet de juiste hulpmiddelen worden gebruikt. Hetzelfde geldt voor uw nagels. Gebruik de juiste hulpmiddelen en uw kansen op broze nagels, droge voeten, of teennagels die van geel naar bruin verkleuren, verbeteren.

De meeste spa’s en salons begrijpen hoe belangrijk het is om het juiste gereedschap voor het juiste doel te gebruiken. Daarom is het belangrijk om een goede relatie met de pedicure te hebben. De pedicure zal u uitleggen welke verschillende soorten pedicure u kunt verwachten en u wijzen op een paar schoenen die het beste werken voor uw specifieke behoeften.

Veel salons hebben hun eigen programma’s waarbij je je eigen teennagel er gratis af kunt halen als je voorbereid komt met sandalen van je keuze. De technicus zal de teennagel verwijderen en aan uw eigen teennagel lijmen, en zachtjes de twee ruggen tegen elkaar duwen. Als u kunstteennagels laat plaatsen, lijmt de technicus de teennagels aan uw eigen teennagels. De lijm houdt, en is gemakkelijker te hanteren wanneer u staat dan wanneer u zit.

Als u regelmatig nagelbehandelingen ondergaat, zal de technicus een laagje doorzichtige acryl op uw teennagel aanbrengen. Dit beschermt de nagel en maakt het gemakkelijker om de nagel te knippen, te dippen en vorm te geven. Nadat het acryl is uitgehard, zal de technicus het vijlen en vormgeven. Sommigen hebben de acryl teennagels gevijld en gevormd nadat ze gevormd en gepolijst zijn. Sommigen noemen dit proces een at home pedicure.

Elke teennagel is anders, dus de technicus zal ze aan u beschrijven tijdens uw afspraak. Als u een Coppola of Britegenic Ionic pedicure laat doen, zal de technicus een gel gebruiken om de beschermende laag van het aluminium op uw teennagel aan te brengen.

Het Britegenic-procédé is vergelijkbaar met het Britefine-procédé, en dezelfde beschermende gel wordt gebruikt.

Na het proces zal de technicus een oranje staafje gebruiken om het goud door de nagelriem te duwen en het door het stinkgat van 4 juni te verwijderen.

De pedicure zal tegelijkertijd de nagels polijsten en vervagen. Als u uw nagels laat doen voor een bruidegom, zal de technicus de nagels meestal verbleken tot een doffe gouden of zilveren kleur.

Voor French tips of incidentele uitstapjes naar de nagelstudio, kunt u de nagels gewoon thuis lakken. Om echter te voorkomen dat de nagels bruin worden, moet u de nagels in een vierkante vorm vijlen voordat u de nagellak aanbrengt, en ze in een vierkante vorm vijlen nadat de nagellak is opgedroogd.

Begin met het aanbrengen van de grondlaag. Een lijm- of primerlaag wordt altijd aanbevolen. Week de voeten in de oplossing, en duw de nagelriemen naar achteren. Wit betekent niet noodzakelijk wit op de nagels, het betekent dat de nagellak volledig gedroogd is.

Dit betekent niet dat je een goedkope nagellak van de groothandel nagellak website moet kopen. Zolang het product een niet al te glanzende afwerking heeft en de flesjes van piepschuim zijn, kun je ermee wegkomen om ze goedkoop te kopen.

Hier zijn een paar manieren om de juiste nagellak voor u te kiezen:

1. De nagellak moet niet te geel zijn. Het doel van nagellak is om de nagels te kleuren en niet om ze te stylen. Als je naar een kamer vol stralend witte bloemen kijkt, zul je niet weten of de nagellak te fel is. Je wilt geen nagels die op bloemen lijken.

2. Hypoallergeen moet worden toegevoegd aan de nagellak, het voorkomt irritatie. Er zijn verschillende soorten hypoallergeen, het kan duidelijk zijn, maar als er geen hypoallergene toevoegingen zijn kan het de irritatie verergeren.

3. Als u in de zomer op vakantie gaat, kunt u het beste een nagellak op waterbasis kiezen, want die bederft niet onder vochtige omstandigheden.

4. Als je van plan bent je nagels thuis te kleuren, wil je waarschijnlijk maar één kleur per keer doen. Als je te ver gaat, kun je eindigen met volle, oranje handen.

5. Als u graag van kleur wisselt of nagellak hebt uitgewassen, kunt u de lijnen altijd verzegelen met vaseline.<||ven vettige nagellak nagelriemolie