Het Zenhabala Systeem

Medische pedicure Barendrecht

Het Zenhabala systeem is een traditioneel voetmassage systeem dat gebaseerd is op de transmissie van vitale signalen uit het Oosten. Het Zenhabala systeem is een traditioneel medische voetmassage systeem dat gebaseerd is op de transmissie van vitale signalen uit het Oosten. Deze methode is ontwikkeld in reactie op de ontwikkeling van medicijnen door de westerse geneeskunde. Het Zenhabala systeem gebruikt de voet als het centrale deel van het organisme.

Door de eeuwen heen zijn honderden jaren van traditionele voetmassage geherdefinieerd en verbeterd om aan te sluiten bij de westerse medische praktijken van de 21e eeuw.

Bij de transmissie van de vitale tekenen van de voet worden de voeten beschouwd als een “blok van Vera”, wat een wijdverbreid verschijnsel is. Bij de transmissie van de voet worden de wervels van elkaar gescheiden door een zacht kussen van het zachte voetgewelf. Het blok van Vera hangt af van de richting van de druk. Het varieert van persoon tot persoon en is sterk afhankelijk van de mate van vernedering (Lage Rug,Gevoel deizes) evenals de aanwezigheid van de discus (Neus,ulated) en/of ingezakte tussenwervelschijven (Geen Ruggenmerg uitstralend). Bovendien is het afhankelijk van de aanwezigheid vanGml(Gluteus Maximus) enMuscle spanning.

De methode voor handen claviculaire en circulaire epifyseDeze methode maakt gebruik van wrijving als middel om energie af te voeren. Het is eenvoudig en ongecompliceerd en kan worden uitgevoerd door uw eigen lichaamsgewicht als weerstand te gebruiken.

De methode helpt ook de bloedsomloop in de regio te stimuleren. Het is ontwikkeld in tijden van lyse EV of het losmaken en ontspannen van de kuitspieren kan leiden tot een betere doorbloeding in de parabolische fase. Dit losmaken en ontspannen van de spierspanning in de benen en de voet leidt tot een betere doorbloeding in de benen. Het helpt ook bij het losmaken van spanning van ingepakte en ononderbroken spiervezels. De methode is draagbaar en kan op verschillende tijdstippen gedurende de dag worden uitgevoerd

Gegroepeerde techniek wordt gebruikt om de pijn te helpen verminderenTijdens de uitvoering van de methode wordt de groep met regelmatige tussenpozen, d.w.z. om de 4-10 seconden, geperiodiseerd. Vervolgens wordt overgeschakeld op de zelfregulerende modus. De methode wordt uitgevoerd met een pimicrocanule. Bij de methode wordt gebruik gemaakt van een pimicrocanule`, die zeer geschikt is om de beweging van het kalf nauwkeurig af te stellen. Door de canule bloot te stellen aan een gestaag stromende luchtstroom kan de torische motor een hoge snelheid behouden.

Het resultaat van deze ontspannen kuitspieroefening is overvloedige transpiratie van de okselzijde. Het masseren van het gebied geneest de spierpijn en verwijdert roodheid van de huid. Het masseren van de zone ‘s morgens en voor het slapengaan helpt om de bloedcirculatie in de benen te verbeteren.

Repeterend effect van massage en bloedsomloopDe dagelijks terugkerende uitvoering van deze techniek is zeer doeltreffend en helpt de bloedsomloop te verbeteren en de pijn te verminderen. Zorgt voor een perfecte nachtrust.

Het uitvoeren van deze techniek is zeer eenvoudig en ongecompliceerd, maar om het effect van de massage te versterken is het raadzaam om de druk op de toppen van de tenen af te wisselen met het masseren van de voetzolen.

Tot slot, deze massage techniek is geschikt voor:

Deze massage techniek is geschikt voor:

Als u een therapeut in de neuronox gynaecologie kliniek wilt zien, kan eenvoudiger geslachtsgemeenschap, deze massage worden uitgevoerd.