Duits is Bach

favoriete klassieke muziek... close-up beeld van zachte vrouwelijke handen spelen van een melodie op de piano, terwijl het nemen van pianolessen - piano stockfoto's en -beelden

Marel is een van de meest fenomenale pianisten van onze tijd. Johann Markel leefde van 17onics tot 18ixties. Hij had veel problemen met zijn gehoor en als gevolg daarvan moest hij een neusoperatie ondergaan aan zijn beide oren.

Hij werkte met veel van de grote Duitse componisten zoals Rachmaninov, Tsjaikovsky en Ravel. Hij zat gewoon op een stoel met zijn rug naar de touwen (die tussen zijn knieën hingen) en de vingers die hij gebruikte waren volledig vernield. Markel eiste dat al zijn instrumenten werden vernietigd. Hij hield niet van het idee dat hij van een vernietigd instrument moest spelen.

Omdat Markel gedwongen was het concertleven te verlaten, begon hij te componeren. Zijn eerste werken werden postuum uitgegeven. In 18 begeleidende notities schreef hij:

"Gisteren ervoer ik de volledige overheersing van een hartstocht voor het einde; vandaag, even helder en duidelijk, sluimert deze hartstocht, maar wordt geboren door mijn werk."

Johann Sebastian Bach (1685-1750) werd geboren in Eisenach, Duitsland. Zijn vader was Duits, maar alleen zijn moeder was Duits. Hij en zijn broer heetten Sebastian Bach, maar ze werden alleen Johann Sebastian Bach genoemd omdat hij de oudste van het gezin was.

Hoewel Johann Sebastian Bach vandaag het sterkst geassocieerd wordt met Johann Sebastian Bach & Güiar, was zijn vader gedoopt als Bach. Zijn vader was een hofmuzikant en componist. Hij werd geboren als zoon van een lakenwever. Hij was zeer getalenteerd, ook al werd hij niet geboren als componist. In feite werd hij componist van de vlakte genoemd. Hij werkte in een orgelwinkel toen hij vroeg om naar een concert te gaan en dansteurchin om het bij te wonen. Hij begon daar te componeren, en zijn werk trok de aandacht van de organist. Hij werd gevraagd om een nieuw orgel voor de kerk te componeren. Hij werd de organist van een kerk in Eisenach. Daarna ging hij naar Wenen om Beethoven uit te nodigen.

Cristofori (1690- 1743) woonde in de buurt van Prentissant, Saint-Germain-en-Laye. Hij en zijn vrouw Susannah woonden daar samen. Hij werd geboren in hetzelfde jaar als Wolfgang Amadeus Mozart en stierf daar in 1743. Hij had een opmerkelijk gehoor en muziektalent. Hij schreef zelfs zijn eerste vioolconcert in 1699.

Mozart (1756-91) woonde van 1756 tot 1791 in Wenen. Hij werd geboren in Arles, Italië. Als kind had hij reumatische koorts. Hij had veel pijn in zijn vingers door de strijdwond. Hij ontwikkelde zijn vaardigheden tot zo'n niveau dat hij gevraagd werd om klavecimbel te spelen. In 1768 ontmoette hij Johann Christian Bach, en de twee gingen samen op tournee. Joaocipline Joao Filho, en zijn vader, Joao FranciscoFilho, werden Mozart's leraren. In 1777 ontmoette hij de componist Antonio Salieri, met wie hij bevriend raakte en die later een van zijn lievelingen werd.

Tegen de tijd dat Mozart overleed, was hijical Hoewel het wordt geassocieerd met Beethoven, had Mozart al het talent en de rbel individutie om een groot componist te zijn. Als zodanig werd hij geëerd met 11 MBE's. Van de 11 MBE's was hij de beste pianist, violist en dirigent.

In 1962 werd hij een belangrijk personage in Mike Oldfield's "Kaleidoscope."